Smyckesställ för örhängen

2012-07-31 @ 22:16:46
Usch! Var så himmla taggad på att klicka hem ett smyckesställ för örhängen och jag hittade ett perfekt sådant på en sida. Men fan vad kasst, när jag skulle välja hur jag skulle betala så funkade det tydligen inte att beställa med Maestro card som jag har. Är grymt irriterad nu eftersom att det smyckesstället var så fint och bara helt awesome. Tänkte köpt denna som är här ovan fast i ljusrosa.

Bild från Kalv

2012-07-31 @ 15:35:06
Hittade lite bilder från när vi var och paddlade i kalv för någon vecka sedan. Så tänkte att jag lägger upp en bild. Det händer inte så mycket idag mer än att min kusin från Malmö kommer om någon timma. Och det var ett tag sedan jag träffade honom sist. Tror det var när jag var redigt bakfull.. Hehe. Puss hej!

Oh you go to sleep on your own ▵nd you wake e▵ch d▵y with your thoughts

2012-07-31 @ 12:29:21

I'm fading away and no one will remember my name, as I'm fading far far away

2012-07-30 @ 21:36:00

You're from the 70s but i'm a 90s bitch

2012-07-30 @ 18:27:01
Hej! Har börjat gå lös på alla blingbling detaljer i photoshop som ni kanske märker. Anyway så har jag köpt lite saker i stan + så har jag fixat med en synundersökning och tagit kort. Ikväll blir det bara städning av rummet eftersom att jag alltid lyckas få det så jädrans stökigt. Oj, nu såg jag även att jag skrivit "Olny" iställer för Only. Hej så länge! Icona Pop – I Love It

Just nu ska jag

2012-07-30 @ 11:26:43

Young enough to know I can, old enough to know I shouldn't, stupid enough to do it anyway

2012-07-30 @ 00:11:57
Har inte direkt någonting att göra så provar mig fram i photoshop lite. Men eftersom jag inte orkar vara noga och göra saker och ting "fint" så blir det lite sådär.. Hehe, men jag lär mig iallafall. C i a o !

Roadtrip med bror

2012-07-29 @ 22:05:49


Don't say you love me unless you really mean it, because I might do something crazy like believe it

2012-07-29 @ 20:27:08
Hej! Jag hade visst glömt av det här, alltså bloggen och detta. Så kom på idag att jag borde göra ny design och så. Anyway så åkte jag lite bräda innan idag, när jag väl cruisade runt på gatorna i Skogstorp så lossnade skiten utan att jag märkte det. Så när jag nästan var hemma så släpte trucken (den saken som hjulen är fast på) och jag faceplantade nästan rakt ner i asfalten. Så efter det fick jag gå runt och leta efter en jävla mutter och en bushing som hade släppt enda nere vid skogstorpskolan. Knasigt att jag klarade mig enda vägen hem utan muttern som höll ihop framhjulen.

Kanot i Kalv.

2012-07-23 @ 20:25:01
Hej hej! I dag hörrni så har jag paddlat kanot i Kalv med la familia. Trevligt trevligt. Blev ungefär fem timmars av paddlande, fy fan. Men det var faktiskt roligt. Men bäst av allt var nog när min mor och bror råkade välta sin kanot så att de trillade i vattnet. Kunnde verkligen inte sluta skratta, hehe. Sedan åkte vi till Mandy's diner för att käka burgare och glass. Tror att det var en av de godaste burgarna som jag har ätit. Här är deras hemsida! Puss hej, har varit hemma ett bra tag nu!
Man fick sånnahär bilar med maten, rätt kul ändå.

22 juli 2012

2012-07-22 @ 23:42:32
BOYAA! Blev fika idag med Alicia och Erika. Chai latte, yeah. Iallafall så drog vi hem till Erika sedan och där fick jag två super fina tröjor av Erika som hon köpt i Italien. Vid nio tiden cyklade vi till IP för att kolla på fotbollen. Vi smög in vid entrén, polisen såg oss inte så vi kom in gratis, yes. Träffade Adrian, Viktor, Felicia och några andra så vi hängde med dom. Sedan helt plötsligt såg Adrian Alf så vi sprang dit och såg på resten av matchen med han. Men nu ska jag kolla klart på Batman. Hörs!

Lööööööööördag, som i näst sista dagen i veckan.

2012-07-21 @ 19:12:32
ALOHA! Är typ frisk nu, bara mandlarna (tror jag) som gör ont. Så i morgon ska jag hitta på någonting. Har varit så jävla inspererad till att göra ingenting hela veckan, kan bero på att jag har haft feber hela veckan.. Så jag har bara sovit. Ville bara säga det! Nu ska jag fortsätta laga mat. C i a o
 

Allt från Hm.

2012-07-20 @ 16:40:13
Är sugen på att köpa lite nya kläder. Ska nog beställa hem något från Hm i helgen, vi får la se hur det blir.

God morgon! Fast i mitt fall en kass morgon.

2012-07-19 @ 08:14:44

Har varit sjuk och febrig rätt länge nu, iallafall några dar. Men nu vaknade jag med så jävla ont i halsen och huvudet så det går inte. Måste fan få i mig lite mat. Hej så länge!


Have you ever looked fear in the face and said "I just don't care"?

2012-07-17 @ 16:11:26
Är sjuk idag, feber och skit.

Jag såg barnen, jag såg skratten, jag var tårarna om natten.

2012-07-14 @ 17:52:26

Kräftfestivalen 2012

2012-07-14 @ 15:21:53
I går blev det kräftfestivalen med Pia, Alicia och Erika. Hade grymt kul alltså! Vi fixade oss hos mig, drog till 2in1, var lite kriminell och snodde med mig ett glas, kollade läget hos Abbe och där blev vi inbjudan på förfest av Abbes bror Petter och hans kompisar. Men vi tackade nej och drack lite vin i stället samtidigt som vi fortsatte mot festivalen. Träffade en hel del nytt och roligt folk där, åkte karusell, hade "boxnings fight" med Jacob, dansade med Petter och hans kompisar, snackade med en massa folk, va med Abbe och hans vänner, osv osv. Hade iallafall jätte roligt och orkar inte skriva allting som hände här. Haha och när vi skulle dra oss hemåt så blev vi ju bjudan på efterfest av Hemmakvällskillen Markus så vi gick ju runt med honom ett jävla bra tag. Men till slut så blev det inte av något så vi drog bara hem. Träffade liter roliga killar på hemvägen också. Allt som allt kom vi la hem vid tvåtiden, rätt skönt att man har shysta föräldrar som låter oss vara ute.
Bjuder på denna fuckade bilden på mig, skyller på vinet.. Däremot blev ju Erika bra på bild!
Mustafa, Alicia, Pia och sedan tror jag att dom andra två killarna heter Jesper och Marcus..

Some, some die young but you better hold on.

2012-07-12 @ 17:21:00
Håller på att städa mitt rum. Tråkigaste ever! Ett plus i kanten är också att jag har världens värk i magen för att min mens har bestämt sig för att dyka upp. Den är inte välkommen. Från och med nu ska jag försöka leva livet lite nyttigare.. Men bara lite! Ibland kan man ju få för sig saker, har fått för mig precis något nu. Måste gå, ciao!
Bara någon random bild. Men vet ni vad? Jag funderar på att skaffa en ute katt till nästa sommar. Jag kan till och med offra alla sommarens nätter till att sova i ett tält med den så att den får sällskap. Den kan ju inte vara inne eftersom min far är allergisk. Men jag har tänkt ut allt, bara lite övertalan kvar. Tror att min mor är på. Och i så fall ska jag börja bygga ett katthus till den, typ ett sådant som Abbe hade till sin förra katt. Till och med isolerat och allt.

One day I’ll be myself. Oh, one day I’ll be my own.

2012-07-12 @ 16:00:19
Hej världen. Okej, vet att jag inte har så jätte många av er underbara läsare. Men en liten skara på 10 personer och ibland mer brukar dagligen besöka min blogg. Känns underligt om man tänker på det dock. Men i alla fall så har jag kommit på att jag längtar. Och då undrar ni "vadå längtar?" men jo då, jag läntar till jag börjar gymnasiet. Yes, det blir mitt slutgilltiga svar om den frågan. Har varit ganska ovist sedan jag började nian. Men nu vet jag, jag längtar. Tack och hej! Laleh – Elephant

It's you, it's you, it's all for you. Everything I do

2012-07-10 @ 19:02:24
(Måste bara säga det, när jag gick upp på morgonen så hittade jag Erikas slöa katter. En i en säng och den andra nere i soffan. Hehe, slöa kissemisaar.)
 
Hej! Är på design humör och tänker börja fixa med en ny design. Men den kommer nog inte blir klar på ett bra tag eftersom jag inte kommer att hålla på med den all time 24/7. Men men. Anyway så tog jag mig till Erika igår och efter ett tag kom även Alicia. Blev inlines/longboard åkning till Amelia och sedan vidare till donken. Mm, big mac meny! Sedan blev det hemfärd för att hyra film på hemmakväll och sedan vidare till Erika. Blev paranormal activity 3 med popcorn.
 
Eftersom mor fyller år idag cyklade jag förbi anghems och köpte ett silver halsband till henne. Vi skulle egentligen paddlat kanot hon, jag och min bror men det blev aldrig av p.g.a vädret.

Legend says, when you can't sleep at night, it's because you're awake in someone else's dream

2012-07-07 @ 21:15:46
Hehe, egopixarn.. Btw, Hoodien och mössan är två av sakerna som jag köpte från Junkyard.
 
ALOHA! Igår tog jag mig hem till Alicia. Cyklade fan ändå från Skogstorp till Tröingeberg, fyfan! Anyway så fixade vi oss där.. Eller rättare sagt, Alicia fixade oss där. Käkade och så, drog till stan, gick till Hemmakväll för att köpa godis. Och attans vad varmt det var där inne, rena Egypten som Alicia sa. Haha, och även killen som jobbade där sa "Välkommen till värmen" när det blev våran tur i kassan. Anyway så kollade vi på den nya Spiderman filmen "The Amazing Spider-Man". Den var faktiskt riktigt bra! Efteråt tog vi oss tillbaka till Alicia, cyklade på Oskar och Irvin då och blabla. Drack lite vin hemma hos Alicia och kollade film. Så jag sov där och sedan idag har vi gjort lite saker och sedan stack jag hem vid fem, sex tiden.

I'm so happy

2012-07-05 @ 17:48:18
Yes! Mina grejer som jag beställde från junkyard för några dagar sedan har kommit. Har inte datorn nu men kan lägga upp bilder senare eftersom det inte går att göra det med iphonen.. Ciao

Spain Spain and Spain

2012-07-05 @ 13:14:38
Jag saknar Spanien men framför allt saknar jag tjejen till höger. Ha de!

3 juli 2012

2012-07-03 @ 22:18:08
Haha, Abbe är fest sugen! Tur att jag är så otroligt snäll som låter allihopa komma hit och ha fest lite då och då.
 
Anyway. Imorgon blir det i alla fall kanske stranden och sedan partyy. Annars så har jag ätit kebbabrulle ikväll, blivit jagad av Johannes med en softairgun, jagat Johannes och kollat film. Är alltid så kul när Johannes kommer hit för alltid efter en liten stund så säger han "Var är Jennie?" och då säger någon "Där uppe." och så går han upp. Och då menar jag alltid. Men nu blir det film igen!

Here we go

2012-07-03 @ 18:30:49
Har varit en super go dag idag måste jag säga, fast har ett jävla begär efter choklad nu.. Anyway så gick jag upp tidigare än vanligt idag, ska försöka komma upp tidigare och tidigare nu. Käkade lite frukost i solen och låg och tog det lungt. Hade vattenkrig med min bror eftersom att jag slängde vatten på honom från mitt fönster när han låg nedanför och solade, hehe.. Cyklade även till stranden med Amelia och sedan kom Alicia dit. Jävligt kul att bada faktiskt! Loooooooooooooooooooooooooove. Är en aning beroende av instagram också. Följ mig där --> @jenniekaarlsson

Summer super sale

2012-07-02 @ 21:09:54
 
Var borta på betongen och skejtade lite innan idag. Där träffade jag ett par randoms från Stockholm, trevliga killar det där. Annars så har jag bara tagit det allmänt lungt och beställt lite stuff från junkyard. C i a o .

Inspo. 120702

2012-07-02 @ 13:07:20
 







RSS 2.0