Dear math grow up and solve your own problems.

2012-09-30 @ 17:11:27
Åh jag blir så arg. Imorgon har vi matte prov och jag fattar inte varför jag ska envisas med att ha 1b matten. Det är ju skit svårt. I alla fall så har jag suttit med matten ett gasnka bra tag nu och försöker förstå alla olika räknesätt osv. Men jag känner mig redan körd. Vi ska ha prov på fyra häften som vi har arbetat med och jag har inte ens gjort klart något utav dom. Jag har börjat på ett och sedan när vi har fått ett nytt häfte så har jag börjat på det fast jag inte ens har varit klar med den första häftet. Så nu sitter jag med fyra häften som inte ens är färdigräknade. Och jag som hade sagt att jag inte skulle göra såhär igen.. Blir så trött på mig själv!

All the single ladies, all the single ladies.

2012-09-30 @ 12:47:28

Don't make me bring you back to the start.

2012-09-29 @ 11:52:00
Hello everyone! Igår var det fredag & jag satt hemma framför tv:en och tog det lugnt. All alone osv, man måste ju ta vara på tiden som man faktiskt är ensam hemma. De vuxna är i Irland på en liten weekend semester så jag hoppas att de har roligt. I alla fall så kom Alicia och Liz förbi igår natt för att få i sig lite mat i magen. Underbar som jag är så började jag steka köttbullar till dom. Efter en stund stack dom tillbaka till lokalfesten, själv orkade jag inte hänga med.
 
Nu sitter jag och kollar på Awkward samtidigt som jag pluggar matte, duktiga jag.
 
xoxo jennie

Tacco kväll på Blanka idag.

2012-09-27 @ 21:10:00
Hola! Tänker inte skriva så mycker här just nu för min absoluta favorit serie har äntligen kommit ut med första avsnittet på den nya säsongen. I LOVE HOW I MET YOUR MOTHER! I alla fall så har dagen varit awesome osv. Har busat runt en del och bara tagit det allmänt lugnt. Plus idag var det tacco kväll, så mysigt. Vi var kanske 20 elever plus några lärare. Käkade taccos, kollade på film och så. Bye, bye!

Oh, I want to sail away from here.

2012-09-26 @ 19:01:08
Regnet det bara öser ner! Osv osv.. Idag har varit en jäkligt bra dag måste jag nog säga. Säger samma om dagen som var igår. För igår sprang jag runt med Rebecca S och Amanda och tog godis på jobbmässan som var i falkhallen. Skit kul. Ska nog även söka jobb till Donken, får fundera på det ett tag. I alla fall idag så har jag bara haft två lektioner och sedan så sprang jag, Amanda och Liz till bussen som tog oss till tågstationen. Så ha varit en sväng i Halmstad idag med tjejerna. Köpte två tröjor, inget mer. Sedan tog vi bussen till Falkenberg. Sedan blev det en cykelfärd hem till Skogstorp i regnet. Kul, riktigt kul..
Bjuder på några fin fina bilder!

På med pyjamasbyxorna!

2012-09-24 @ 18:49:38
Hola amigos! Kom precis hem från stan. Efter skolan så gick jag, Amanda och Becca hem till Becca för att fixa lite på vårat projektarbete. Gick väl si sådär, kan ju säga att det blev väldigt mycket prat och skratt istället för att fixa vårat projekt. I alla fall så efter några timmar mötte jag upp Emelie vid Torggrillen. Så vandrade runt med henne i stan i ett bra tag. Men nu är jag hemma, så blir nog att jag ska plugga lite matte nu, puss.

This is the moment. Tonight's the night we'll fight till is over.

2012-09-23 @ 19:57:00
Hallå hallå! Idag började jag jobba klockan sju. Så gick upp lite efter klockan 5 och åkte mot Ullared vid sextiden. Stackars Amanda började klockan sex idag så hon hade gått upp klockan fyra och tagit fembussen. I alla fall så träffade jag på Bobo idag, blev överraskad över att möta han i matsalen, visste inte att han också jobbade på Gekås. Anyway så slutade jag klockan fyra och tog bussen till Falkenberg med Bobo som också slutade fyra. Tror att jag var hemma vid sex någon gång. Men nu börjar xfactor så ciao!
Det var jätte mörkt när jag gick hemmifrån. Och min goda frukost, läsk och fralla, bra kombo!

First day, check!

2012-09-22 @ 20:47:00
Hola amigo! Första dagen på Gekås avklarad, skönt. Idag har jag bara varit inne på lagret, jag och Amanda teamade ihop oss med våran arbetsledare idag. Så i alla fall så har jag lärt mig en massa nya saker och allting har bara flytit på. Det är kul med när man har roliga arbetskamrater runt om en så att tiden går fort. Imorgon börjar jag klockan 07.00 och ska vara där till 16.00. Så blir inte lika sent imorgon som det blev idag. Man känner att deet verkligen har tagit på krafterna, är så trött. Jag och Louise snackade om att man borde ta ett fotbad ikväll, så ska nog faktiskt göra det nu. Så det händer ingenting ikväll, ciao!
Fin och sliten efter cirka nio timmar på Gekås. Love tangentbordet på min MacBook Air också! (Var bara tvungen att visa..)

When you get what you want but not what you need.

2012-09-21 @ 20:50:00
 
Hej! Just nu sitter jag och myser med lite godis och min gitarr. Jag försöker nämligen lära mig att spela Coldplay's Fix You. Jag kan redan introt, yeah! Hoppas ni har en bra fredag!
Imorgon blir det jobb. Från klcokan 09.00 till 18.00.

Tjugoförsta september tjugohundratolv inte "tjugohundratjugoett" - André.

2012-09-21 @ 17:18:45
Det är så otroligt dåligt väder idag! Man märker verkligen att det är höst nu, bara en massa regn och blåsigt som tusan. I alla fall så åkte jag tåg till Varberg idag med Becca, Lukas, Linn och Olivia. Och på tåget träffade vi Carro också, blev jätte förvånad men det var kul så vi stod och snackade hela resan. Sedan har vi bara haft "möte" idag, lite pyssel och besök på Drottning Blanaka i Varberg. Där träffade vi Carro igen och så träffade jag min gamla barndomsvän Frida. Sjukt konstigt men kul. Anyway så lite senare så tog vi tåget hem med och då var vi några fler. Tror inte att jag har skrattat så mycket på länge som jag gjorde på tåget idag.. Haha.. Nej nu känner jag att det blev mycket text.. C I A O !
Hade ingen bild så får bli denna.

I was looking for a breath of life. A little touch of heavenly light.

2012-09-20 @ 18:37:16
Hej hej! Idag har det varit en sådan där "typisk" torsdag. Men vad kan man förvänta sig utav en dag som alltid ser lik ut. Oavsett villken vecka eller månad det är så är torsdag alltid torsdag med engelska, matte och svenska. Alltid! I alla fall så har jag gått och blivit elevambassadör här på Blanka. Det är jag och Becca från turism och sedan några andra från de andra klasserna. Jag tycker att det ska bli jätte kul och spännande och redan imorgon så ska vi åka till Varberg för att träffa en massa elevambassadörer från massa andra gymnasieskolor. Men vet ni vad? Nu ska jag fortsätta att räkna ut mina matte tal. CIAO!

Do you want to know about my day?

2012-09-19 @ 22:11:09
God kväll! Idag började jag skolan klockan 11.10 och jag har bara haft turism ämnen idag, rätt gött ändå. Och det första som jag var tvungen att göra var att säga hej på "rätt" sätt enligt André så jag fick ju stå ute i regnet med honom i 5 minuter innan han släppte in mig, snäll grabb.. I alla fall så kom jag hem nu vid 21.00. Så har varit borta typ hela dagen. För efter skolan strävade jag runt på stan och sedan tog jag bussen till Ullared. Så nu har jag träffat en del av mina arbetskamrater och vi verkar bli en go grupp. Är trött som bara den men nu måste jag plugga in 40 engelska glosor, wish me luck! xx

Take my hand, let's have a blast. And remember this moment for the rest of our lives.

2012-09-18 @ 18:37:00
Hej hela vida världen! Idag har jag haft prov i ekoturism vilket gick si sådär, kollat på en teater, haft spanska och varit hos farmor en stund. And tomorrow ska jag till Ullared för att få lite information av Gekås. Ska ju börja jobba där nu till helgen, spännande! Men ni får ha det så bra mina små pussgurkor! 
 

And we danced, and we cried
And we laughed and had a really really really good time
Take my hand, let's have a blast
And remember this moment for the rest of our lives
Macklemore – And We Danced (feat. Ziggy Stardust)

Why settle us with this when we can have it all?

2012-09-17 @ 15:24:58
Chacha bloggen! Hehe, bara skojar.. I alla fall så har dagen varit som så många andra. En helt normal dag helt enkelt. Innan när jag kom hem från Blanka så rakade jag benen, tog en ansiktsmask osv osv. Awesome! Men nu ska jag bara plugga en stund, har ju prov imorgon och även några spanska glosor. Ciao!
Till och med mössan hängde med idag.

I can fake that smile you see on my face everyday, just so you think i'm okay.

2012-09-15 @ 17:43:58
Jag känner mig så himlans duktig! Det är lördag och jag sitter med en massa papper om ekoturism och pluggar för fullt för ett prov som jag ska ha på tisdag (Hållbar turism). Har även pluggat spanska, engelska och så har jag skrivit klart min skrivuppgift om "Into the Wild" för Resmål och resvägar. Fy Fabian vad jag borde få ett pris eller så. Ska bara plugga på svenskan och göra lite matte också, sedan är jag klar för denna veckan. Puss hej!
 
Tänkte hitta på någonting idag men vi ska ändå ha gäster så kan lika gärna stanna hemma och plugga. Så att jag får det gjort liksom.

Sleepover with the girls.

2012-09-15 @ 16:02:00
Hejsan! Tog en kort paus från bloggen som ni kanske har märkt. Efter Blanka i fredags tog jag bussen hem för att sedan packa och få skjuts till Erika. Spenderade kvällen och natten där med henne och Alicia. Blev en liten promenad in till Ica på kvällen där vi mötte David och sedan följde vi honom en bit på vägen mot hans hus. Sedan körde Marcus och Jimmie hem oss. Och nu idag har vi nästan bara sovit och myst lite.
 
Tänk att vi har känt varandra i princip hela våra liv. Vi har liksom gått på dagis, grundskola och nu även gymnasiet. Älskar er!

Första omdömet på Blanka. A.

2012-09-12 @ 21:17:00
It's because I don't know who I am, or what I want to be. Sometimes, I don't think I'll ever find out.

Everyone wants to be perfect, but when perfection loses its meaning, how far will you go? What would you give up to be perfect?

2012-09-12 @ 18:12:41
Hejsan kompisar! Idag har det varit friluftsdag och vi har för det mesta promenerat hela tiden. Men jag och några andra hittade inte till stället där vi skulle gå så vi satte oss ner med några andra som inte heller hittade. Men i alla fall så har jag och tjejerna varit i lägenheten hos Becca och Carro. Blev film och kladdkaka, mysigt.
 


Kalla mig numera detektiv.

2012-09-10 @ 23:57:24
Hej och hå, som det kan gå.. Tidigare under kvällen kom jag på att min systemkamera var borta. Letade verkligen överallt men hittade den inte. Så nu har jag lekt detektiv i princip hela kvällen. Snackat med nästan alla som var här förutom någon enstaka som inte har svarat än. Vissa har jag snackat längre med och andra mindre.. Men ikväll är i alla fall Emelie lite av min räddare för behövde faktiskt någon att snacka med och hon är så jävla hjälpsam. Tack! Men har faktiskt även fått mig en del skratt också av en del och sedan är det vissa sm har gjort mig mer fundersam. Får se hur det går för mig.. Nu säger jag god natt!
 
Behövde bara skriva av mig lite ytterligare än vad jag redan har gjort.

10 september 2012.

2012-09-10 @ 16:53:31
Hej allesammans! Idag har det varit lite såhär "reunion" men tjejerna på Blanka. Jag hade ju fest i fredags så det fanns en del att prata om för dom som inte hade varit med osv. Känns helt okej att vara tillbaka i skolan nu efter helgen faktiskt. I alla fall så efter skolan drog jag mig till tandläkaren. Kärringjävel till tandläkare det är det enda jag tänker säga.. Men nu ska jag ta tag i lite plugg, ciao!
 

Sedan så har jag jävlats lite med en kille som var på festen i fredags. Han hade glömt att logga ut från sin spotify på min dator så kände för att göra lite fina listor.

We are the kids with the hungry hearts.

2012-09-09 @ 19:58:00
Hallå hallå! Ledsen över att jag har haft så otroligt kass uppdatering här över helgen.. Men i fredags blev det fest hemma hos mig. Jag hade det as roligt och alla var trevliga. Till och med polisen dök upp, en del började springa mot IP även jag. Fast hejdade mig precis innan jag skulle hoppa över staketet och tänkte "fan, det är ju jag som bor här". Så jag sprang tillbaka och pratade lite med poliserna och så. Blev en liten paus i festen men efter att poliserna hade kört så kom allihopa som hade gömt sig tillbaka. Men hade i alla fall en grym fredag! Sedan på lördag städade jag och hängde lite med Alicia och Sofia. Och idag har jag varit hos Becca och bara snackat och så. Ciao!
 

Now you're just somebody that I used to know.

2012-09-06 @ 17:07:08
Hallå hallå! Idag så började vi tidigt och slutade sent. Men jag gillar torsdagar ändå, dom är helt okej. Men nu sitter jag och skriver lite på engelskan som ska skickas in idag. Ska även försöka göra klart matten idag, ligger efter som bara den. Känns som att det enda jag gör är att sova, gymnasiet, äta, plugga och sova. Men vill få en så bra start som möjligt på Blanka så då gäller det ju att ligga i. Men till helgen ska jag träffa några av mina gammla klasskompisar och sedan blir det "lan kväll" på lördag med Alicia och Erika. Hoppas jag i alla fall. Nä nu blev det mycket text på en och samma gång, ciao!
 

Saknar också min bror något oerhört. Det blir så när man har haft hemma honom hela sommarlovet och sedan bara åker han iväg igen. Men han kommer förhoppningsvis hem på höstlovet och om inte så åker vi nog upp till han över julen.



It's been a long time now and the future seems bright.

2012-09-05 @ 22:47:00
Måste bara säga herrejävlar vad länge jag har haft min blogg! Det är rekord för min del. Förut så hade jag en blogg i kanske en till två månader max och sedan bytte jag. Ingen aning varför, har la bara väldigt svårt för att fastna på ett och samma ställe här i "bloggvärlden". Men nu trivs jag bra. Yes det var allt jag ville säga, god natt!

Börjar på Gekås denna månaden.

2012-09-05 @ 16:44:00
Sedan ska jag ju självklart jobba i oktober och november också! Så det är ju inte bara två dagar. Sedan ska jag se om jag kan få jobb på lov och sånt med.

Ledningarna leder mina ord långt ner till söder. Ledningarna leder mina ord, hoppas du hör det.

2012-09-05 @ 15:09:45
Hejsan! Idag började jag klockan 11 och på schemat stod det guidning. Och otur för mig så älskar killarna i tvåan att jävlas med en.. Så ja, det gick la sådär. Men jag är jätte glad att jag har fått det gjort nu. Sedan så har jag inte gjort så mycket mer än att gå runt i stan med mina klass + tvåorna i turism. Är skit trött nu så ska ta och kolla lite Scrubs och sedan plugga på engelska glosorna som är tills imorgon. xx
 

Don't let me show you how weak your are. Hurts like bullets between these walls.

2012-09-04 @ 21:54:12
Hola amigos! Är ju illa tvungen till att skriva lite på spanska nu när jag har gjort omval tilld det språket. Anyway så tänkte jag bara visa två bilder som visar skillnaden på en vanlig MacBook och en MacBook Air. Air är så mycket coolare, enligt mig då. Lysande knappar och allt! Men sedan också något som inte hör till, men jag har fått mina jobbtider från Gekås nu. Är skit glad och så. Sammanlagt så kommer jag att jobba 63 timmar. xx


Klickar in en bild på min väska med och basic linnet och örhängena från H&M.



Well, I been sleeping for forty days and I know, I'm sleeping 'cause this dream's too amazing.

2012-09-04 @ 17:52:00
Hej alla! Jag har varit så himla glad och lycklig idag. För det första så har vi haft  en as rolig lektion på fyra timmar. Sedan gick jag, Rebecca, Liz och Amanda till Spiran och åt lite. Och nu äntligen har jag fått min älskade MacBook Air! Åh den är så fin och underbar. Love it! Har även fått mitt paket från H&M och ett brev från Gekås om antagligen jobb tider osv. Dock är jag hos Erika nu så jag får läsa det brevet när jag kommer hem. Puss på er!
 



Dagen som har varit i bilder.

2012-09-04 @ 17:02:00


If you can't get it you can always dream about it.

2012-09-04 @ 11:21:00

När man bara vill ha en simpel kram.

2012-09-03 @ 23:07:00


Nighty night babes.

2012-09-03 @ 22:43:24
God kvällen! Eller vad säger man? I alla fall så är jag rätt trött nu så ska nog sätta på 21 Jump Street eller Lejonkungen nu. Annars så har jag försökt få tag på mina förra classmates men många av dom är så jäkla sega och verkar inte veta hur man använder en dator eller mobil.. Men förr eller senare så ska jag la få tag på alla, har nog bara två stycken kvar nu. Nää, nu blir det movie time! LOVE
 
Saknar oss. "9m for life" eller hur var det vi sa? Bilden är från Spanien, bara någon timma före vi skulle hoppa på bussen och åka hemåt.

Study hard or go home.

2012-09-03 @ 17:48:49
Hej världen och alla som bor i den! Det är fullt ös här. Snart klar med informationen till min guidning som jag ska leda på onsdag. Har även börjat på förra veckans matte. Jag känner mig verkligen as duktig nu. Back to work! xoxo


Två bilder från dagens matte. Min fina vapendragare till vänster och min nya vän Caroline till höger.

Well our mama's they left us, and our daddy's took a ride. And we walked out of the castle, and we held our head up high.

2012-09-03 @ 16:01:00
Hey! Åh har världens jobbigaste nu. Måste ta igen en veckas matte på grund av att jag gjorde matte 1a förra veckan och nu har jag bytat till 1b istället. Så har två veckors matte denna veckan. TUMMEN NER! Så nu ska jag sätta mig med lite skolarbeten som måste bli klart, bland annat matten. Ser ni att jag har ny design? P ö s s !
 

Stiftelsen - Vart jag än går

2012-09-02 @ 22:27:31
Kanske inte "super bra" men tillräckligt bra.

Uppdatering.

2012-09-02 @ 18:57:35
 
Hej gänget! Har varit duktig idag med att baka och att damsuga i köket. Är rätt peppad till att göra saker men har nästan ingen ork till det. Men imorgon ska jag ut och springa oavsett vad jag än tycker om det när jag vaknar upp på morgonen. Och nu i veckan så ska jag få min MacBook air, yeah! Ibland är livet gott.
 
Doing what you like is freedom. Liking what you do is happiness. xoxo J

Ska nog ta coh bli blond igen. Jag saknar det faktiskt.

Jobbiga tankar.

2012-09-02 @ 13:06:27
Hej.. Jag har världens tankar på gång i mitt lilla huvud. Jag kanske vill byta från Turism. Inte för att jag inte trivs utan för att jag känner att jag redan har en "framtidsdröm". Och den drömen har ingenting med turism att göra. Ska prata med Helen eller Katja imorgon. Var bara tvungen att skriva av mig lite.







RSS 2.0