30 juni 2012

2012-06-30 @ 17:34:43
Dock är bilden från förra gången vi va på Netas.
 
Hola vänner! Vaknade idag av ett sms från Felicia. Så det blev standen med henne, Erik och Alicia. Senare tog jag och Alicia bussen till stan för att käka och dra oss till Amelia. Där blev det att gå till coop och sedan kolla på PLL. Åkte i Alicias cabbe hem, yeah! Men nu ska jag bara ligga och göra ingenting ett tag.

Surprise parteeeeey

2012-06-29 @ 20:06:42
 
 
Igår hade jag verkligen en toppen kväll. Taccos med Alicia och Amelia, kortspelande med vin och present öppning. Och de båda filurerna lurade mig hela kvällen. De sa att Amelia hade en Varbergare på G med och att hon smsade honom en massa när hon egentligen smsade Pia.. Sedan fick de mig att tro att vi skulle gå till Felicia för att möta upp ett gäng killar som var där. Så vi promenerade genom stan, jag ljuger om jag säger att vi var nyktra. När vi väl kom till felicias hus öppnade Erik och Abbe med kladdkaka och så började de sjunga födelsedagslåten för mig. Jag tror att jag inte förstod någonting först för jag började skratta som bara den och kunde inte sluta le. Inne i huset var Felicia, Pia, Emil och Tobbe. Efter några minuter kom även Adrian och Viktor. Blev fotbolls kollande, studdsmattehoppande med Felicias lilla syster och en massa. Sedan tog vi oss tillbaka till Amelias place för fest, då kom yttligare några personer. Hade världens roligaste, tack som fan tjejer och killar som ordnade den kvällen. Ni äger!

Random day

2012-06-28 @ 10:20:55
Bild från äventyr i Boberg.
 
God morgon! Ska in till stan idag för att fixa min iPhone eftersom vissa på Telia är dumma i huvudet och inte vet hur man aktiverar ett simkort rätt. Sedan i kväll ska jag in till stan igen för att äta antagligen taccos hos Amelia med Alicia. Mysigt! Följ mig på instagram @jenniekaarlsson

S e x t o n

2012-06-27 @ 11:06:08
 
Eftersom inte blogg.se på min iPhone funkar för tillfället så kan jag ju inte blogga därifrån. Yes, jag fick en iPhone. Och jag känner att jag inte kommar att sitta vid datorn lika mycket som förut.. Ja ni förstår då kanske att jag inte kommer uppdatera lika mycket. Men nu ska jag äta födelsedags frukost!

Keep on with the peace bro

2012-06-25 @ 18:16:23
 
Hallå i stugan! Är grymt irriterad nu. Blev inget med iPhone köpet idag, får nog bli imorgon i stället. Ska också antagligen gå på jobb jakt med Amelia imorgon. Måste bara skriva om mitt CV en aning.. Ha de!

What if I say that I will neversurrender

2012-06-25 @ 14:45:21
 
 
Usch är regnigt och dystert idag. Ska nog in till stan snart och kolla på iPhone med pappa när han har jobbat klart. För tillfället är jeg hemma med min bror och spelar xbox över nätet med andra folk. Onödig uppdatering, yepp!

Dead Island

2012-06-24 @ 14:34:54
 
Har ett nytt favorit xbox spel, Dead Island. Min bror och Johannes köpte det igår. Och nu är jag helt fast i det. I början så får man välja mellan fyra olika karaktärer, Purna, Sam B, Xian Mei och Logan. Jag valde Purna. Man är fast på en paradis ö som har blivit infekterad av zombies. Man gör olika uppdrag osv. Skit kul! Over and out!

Black and white

2012-06-23 @ 22:01:43

23 juni 2012

2012-06-23 @ 18:08:41
 
Fyra dagar kvar till jag fyller sexton, grymt. Fast tänker inte så mycket på att jag blir ett år äldre varje gång jag fyller år. Liksom det känns inte, fattar ni vad jag menar? Har även bestämt mig eller okej jag och Amelia har bestämt oss för att ta en till helix piercing. Sedan funderar jag även på att göra en näspiercing, alltså bara en sån liten sten då absolut inget stort.

If you don't live for something you will die for nothing

2012-06-21 @ 19:46:47
Nikon D3100 + AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6G
 
Idag har det varit krig mellan mig och min bror. Låg och solade, får en massa vatten över sig. Tio minuter senare händer samma sak, om och om igen. När jag väl fick min hämd så tyckte han det bara var skönt med vatten. Otur jag hade.
 
Och varför firar man Midsommarafton? Känns så överskattat men roligt ändå. Får antagligen vara hemma i år, vännerna är iväg eller något.. I och för sig så har Emelie sagt att jag kan vara med henne och några av hennes kompisar och så har även min bror bjudit med mig till hans kompisar. Men nja.

Vem kan stoppa mej när jag bara rullar fram

2012-06-21 @ 11:42:11
Nikon D3100 + AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6G
 
Tänkte ta och berätte hur jag fungerar när jag springer och mitt tänkande. Jo först springer jag tills jag får håll. När jag har fått håll då ökar jag tempot. Efter det springer jag tills jag får den här känslan man får precis innan man ska spy. Sedan när jag absolut inte orkar mer så fortsetter jag i alla fall. Men då gör jag upp ett eller flera mål, till exempel att jag ska springa till närmsta bil eller något sådant. Och om jag klarar det målet då fortsätter jag med nya mål och så håller jag på tills mina ben viker sig. Exakt det hände mig idag förutom att jag spyde i stället för att mina ben vek sig, men det har nog bara att göra med att jag inte har ätit någonting än. Ha de!

Dance, dance 'til you're dead

2012-06-21 @ 10:38:00
 
Det är typ 25 grader ute och jag ska ta mig en springrunda, gött. See you later alligator! Yeah Yeah Yeahs – Heads Will Roll - A-Trak Remix

Mänsklig värme snälla kom närmre, 37 grader celsius är allting som behövs

2012-06-20 @ 21:22:12
Det är jag men ändå inte. Så nära men ändå så långt bort. Tror jag är vilse i min egna fantasi.
 
What's up? Har varit hur fint väder som helst idag och jag har inte gjort ett skit. Ska nog ta mig till betongen i morgon i min egen ensamhet, kul.. Idag får jag i alla fall in pengar på kontot och drar mig nog iväg ett tag till Hawaii. Åh om de sista orden i den meningen ändå hade varit sanning. Surfa på Hawaii det hade varit något, adiós! Markus Krunegård – Korallreven & Vintergatan

Det är en känsla som jag haft sen jag var barn

2012-06-20 @ 13:34:47
Nikon D3100 + AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6G
 
Hola amigos! Idag är det äntligen stålande och fint väder. Har legat ute i solen och spelat gameboy ett tag nu, jävligt underhållande faktiskt. Satt och tryckte på knapparna på min brors Gameboy Color när jag typ var fem och nu tio år senare sitter jag och trycker på knapparna igen. Antagligen så ska jag in till stan senare för att träffa tjejerna för en fika. Fast nu ska jag ta och ladda min iPod och ladda ner lite go musik, ciao!

Oh summer day

2012-06-20 @ 01:35:26
 
Heej! Idag vid halv 6 cyklade jag hem till Emelie för att hämta henne sedan drog vi oss till Ica för att köpa korvbröd. Blev lite pinsamt när jag inte kunde betala för det som vi skulle ha eftersom jag antagligen är pank. Anyway så tog vi oss till Netas där Erik, Abbe och Erika var. Vi började leta ved till grillen och sedan kom Emil. Har blivit nergrävd, haft tårtkrig, badat och fulat oss. I slutet kom även Amelia och Alicia.

"Jävlar, maffioso"- Adrian Couture

2012-06-18 @ 23:24:45


Åh jag orkar inte! Hade skrivit värsta grymma inlägget och sedan så bara så där så klickar jag bort hemsidan. So here we go again!

Tog ju in brädan till Erika innan och fyfan vad varm jag blev när jag kom fram, svettades ju nästan. Det började ösregna när Alicia kom så dagens planer om att ta oss till Donken gick upp i rök. I stället begav vi oss till Havest och käkade pizza sedan gick vi bara runt som ett gäng luffare i stan. Åkte lite med brädorna i regnet också, hehe såg nog rätt kul ut med två tjejer på longboard, en tjej med inlines och alla tre hade rosa paraply. Anyway så drog vi hem till Erika igen, där hade vi inget att göra så vi bestämde oss för att sminka på lite skägg och grejer som killar har.. Sedan drog vi ut till stan och kan lova att vi blev väldigt sneblickade. Men i alla fall så träffade vi en del folk och så. 

Mitt knark för tillfället heter Markus Krunegård.

18 juni 2012

2012-06-18 @ 13:11:31


God morgon! Tänker ta longboarden mot Erika nu. Har inte åkt på år känns det som men det ska nog gå bra. Men först ska jag byta kläder, ha de! (Jag håller även på med en ny design och jag är nog klar med den snart..)

Jag är en vampyr, jag suger och spyr

2012-06-17 @ 20:39:22


Whopps, kass uppdatering? Svar ja!
Har inte haft någon som alls lust med någonting idag. Var tagg på att fika med Alicia och Erika idag på morgonen men det gick ju inte eftersom att Erika skulle jobba. Men smarta som vi är så löste vi det genom att flytta på fikan till imorgon. Så ställde klockan precis på 08.00, har bestämt mig för att ta en spring runda sådär på morgonkvisten. Jag kan behöva lite träning, har fått kass kondition sedan jag slutade med innebandyn. Liksom från att träna si så där fyra gånger i veckan till att bara sluta tvärt, det är fan inte bra. Något av mina största misstag är att jag slutade med innebandyn. Vill typ tillbaka till laget igen.. Ska tänka på det nu under sommaren, så får jag se hur jag gör till hösten. Markus Krunegård – Jag är en vampyr

I enter my skylight

2012-06-16 @ 19:29:16


Älskar denna låten. Och tycker absolut att Damn Delicious gör denna bättre än orginalet.

Har ätit taccos med familjen och Johannes. Det blev visst taccos två dagar i rad för mig denna helgen. I alla fall så ska jag bara vara hemma och sova i kväll. Kanske rensa garderoben eller något. Tror att jag ska bege mig mot Göteborg snart. Har behov av nya kläder eftersom jag knappt använder de kläderna jag har nu. Fy vad jag är tråkig med all denna jälva text känner jag! Hejsvejs.

16 juni 2012

2012-06-16 @ 13:38:02


Kollade igenom min förra devote, hittade denna gifen på mig och min bror då.

Heeej! Igår var jag hemma en liten stund och solade osv. Sedan stack jag in till stan för att möta upp Amelia. Gick runt ev sväng för att sedan ta oss hem till henne och där satte vi på oss våra inlines. Åkte nog ganska länge fast i och för sig så väntade ju vi på Emil i en halvtimme också.. Seg kille det där. Anyway så gjorde vi a secret business i stan med Amelias mamma med. 

Vi var hos Emelie vid sju tiden och där var även Sofia. Blev mat nästan direkt, taccos mums! Efter ett tag kom killarna med lite öl och så. Och då körde vi tjejer fyrmanna kotte med straff på klunkar. Kan säga att jag och Sofia var alldeles awesome.. Nja, nästan. Oj vad mycket text det blev, sorry. xx

Ute på nya äventyr

2012-06-15 @ 00:11:31






Hola amigos! Idag har jag hängt med min bror, vart med Erika och Amelia i stan för att göra ett hemligt uppdrag.. Sedan stack jag med Erika hem och där lagade vi pannkakor och bakade chokladbollar. Sedan blev det äventyr med inlinesen. Vi åkte runt en ganska lång runda i Falkenberg och vi var borta rätt länge med. Men det blev en del springandes på gamla tågstationen, eller a jag sprang på rälsen medan Erika satt och chillade på perongen. Hehe, tror nog allt att hon blev lite rädd när jag bestämde mig för att klättra upp på ett utav tågen.. Kom inte så långt om jag säger så. Kommer sakna dig Erika när du åker till Italien, fast det vet du redan om. Älskar dig skitunge.

I am on my way back to where I started

2012-06-14 @ 11:08:07


Kör på en bild från Åre.

God morgon! Idag ska jag nog åka inlines med mina fina vänner Erika och Amelia. Vet inte bara när, Erika får la jobba klart först. Anyway så är jag riktigt sugen på att åka och shoppa i Göteborg eller åka till Liseberg med klassen. Får se vad som händer de kommande dagarna helt enkelt. xx The Head And The Heart – Down In The Valley

Sommarlov 2012

2012-06-12 @ 20:52:45

Så här såg jag ut på avslutningen. Bilden till höger är på en lapp som jag hittade idag. Den satt fast på mitt kylskåp.


Tre trötta tjejer på morgonen idag. Var så jävla kul när vi blev anfallna av kryp på studdsmattan..

School's out for summer

2012-06-12 @ 20:42:40


Hade nog aldrig trott att jag skulle ha tillbringat den första dagen efter att vi slutat nian tillsammans med Felicia, Alicia, Pia, Erika och Amelia hemma på min terass. Vilket gäng alltså! Anyway så är jag ändå glad att det är över och avslutningen kunde inte ha blivit så mycket bättre. Sedan blev det fest hemma hos mig, vi var kanske ett tjugotal om inte fler. Hade i alla fall jävligt kul med kortspel som Robin lärde mig, när vi gick ut och sprang runt, att jag träffade Samir som jag inte träffat på över tolv år och en massa, massa annat!

Ännu en tävling

2012-06-10 @ 21:22:14
 
Är med på en tävling hos Alices blogg där man lan vinna en valfri sak från tvspelsweb.se för 200 kroner. Och jag vill vinna en trådutlösare till min kamera. Tävlingens tema är sommar och jag tycker att min bild ser sommrig ut med blommorna och allt ljus. Jag vill vinna för att jag alltid har viljat ha en trådutlösare men det har liksom aldrig blivit av att jag har köpt någon.

Now you're just somebody that I used to know

2012-06-10 @ 20:30:36
 
Idag kom Emelie en stund för att vi hade ett uppdrag. Det var att gå ner till 2in1 och träffa tre killar som hade ordnat med ett flak cider till oss. Anyway så har jag hjälpt pappa med snickeriet, spelat Monopol med min bror och vart inne i stan och hjälpt min moster.
 
Imorgon är det sista dagen med gänget. Fy fan vad jag kommer att sakna våra skoldagar tillsammans..

Grand 2012

2012-06-09 @ 12:42:48
 
Har äntligen fått en del utav bilderna från Erika som togs på Grand. Usch och fy nu är det bara en dag kvar med den bästa klassen. Så det är blandade känslor inför sommarlovet Men vi alla får fan ta och träffas i sommar och även efter sommarlovet.

Hello mister pleased to meet you

2012-06-08 @ 18:41:04
 
Lånar en bild av fina Alicia som hon tog idag. Jag, Erik, Amelia, Abbe, Adrian och Alf.
 
Jag har inga bilder från Grand men väntar på att Erika ska skicka över dom. I alla fall så hade jag det rätt roligt, efter Grand hade jag, Amelia och Erika sleepover hos Erika till idag.. Eller till morgonen. Tog bussen till Ljungby med några från klassen, fixade lite mat, kollade genom en massa bilder, lekte lekar. Sedan kom mamma och hämtade mig, Adrian och Abbe. Blev rallykörning efter att vi hade lämmnat av Adrian. Min kära mor kör som en galning ibland, hehe jag ska inte säga något eftersom att jag uppmanade henne. Medan jag och mamma skrek samtidigt som hon gasade och en bil kom emot oss hörde man Abbe knäcka sig i baksätet. Det var min dag det.

Skattjakt

2012-06-07 @ 14:30:20
 
Sommnade försent, vaknade för tidigt.. Ingen bra kombo. Sov i ungefär tre timmar i natt. Anyway så har jag inte haft någon sömnbrist änn inte. Har haft den legendariska skattjakten idag, min klass kom på en tredje plats. Yeah! Äntligen bryter vi trenden med att Monte alltid kommer sist. Men ska ta och slänga mig in i duschen nu och sedan drar jag mig mot Erika. Ska fixa mig där inför avslutningsmiddagen, vid 18.00 ska vi vara hos Felicia och sedan ska hela gänget gå ner till Grand. Ha det så fint så hörs vi imorgon!

Varför vi firar nationaldagen just idag

2012-06-06 @ 18:55:53
 
Hallå! Idag är ju det Sveriges nationaldag och jag hade ingen aning om varför vi firar den just idag. Så det har varit dagens stora fråga. Men internett kan ju allt, så jag googlade upp det. Och det visade sig att vi firar idag för att Gustav Vasa blev Sveriges kung idag för 489 år sedan. Nu vet ni det!

Den nya "plattformen"

2012-06-05 @ 18:09:59
 
Jag anmälde mig till att prova på den nya "plattformen" här på blogg.se. Kan tycka att den förra var bättre.. Har inget positivt att säga om den ännu men det kanske kommer!

Lite shopping

2012-06-05 @ 18:02:54
 
Hej! Skivfestivalen gick rätt bra bortsett från några små bråk, men tror att allting är löst nu. Efter skolan hängde jag med Erika till stan. Där köppte jag de svart skorna till höger, de är från Vagabond. Och sedan så köpte jag även två klänningar. Längtar till sommaren nu, dock vill jag inte lämmna min underbara klass..

God morgon

2012-06-05 @ 08:34:46
Nikon D3100 + AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6G

Idag börjar jag inte förens klockan tio. Najs! I och för sig så är det skivfestival idag och jag vet inte riktigt om jag vill uppträda med våran låt för den kan bli lite småseg ibland.. Men det löser sig nog. Ska ta och hoppa in i duschen nu.

I'm at a payphone trying to call home

2012-06-04 @ 21:21:08


Dör vad bra! Ärligt talat så var jag inte ett så jätte stort fan av Maroon 5 innan, men har börjat gilla låtarna mer och mer.

040612

2012-06-04 @ 21:00:06
Nikon D3100 + AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6G

Hej! Jag var ute och fotade lite innan. Blev rätt nöjd med en del bilder, ska redigera lite och sedan ska jag äta. Har bestämt mig för att jag ska börja ta med mig kameran oftare så att jag kan bli bättre på att fotografera. Och det blir nog att även brädan hänger med mer nu också.

9M paraden 2012

2012-06-04 @ 14:40:36
Usch och fy vad nervös jag var innan idag. Har dansat för en massa folk idag, blev en hel del missar lite här och där men det löste sig. Tror att 9A vann sedan 9C, 9B och jag och min klass kom sist. Whatever, jag hade kul i alla fall! Sedan vann jag en ros och en biobiljett för bästa utklädnad i klassen. Vetifan om jag tycker att jag borde vunnit det..

Paradskylt på G

2012-06-03 @ 23:26:46
Hej! Är mitt uppe i att göra en skylt till paraden imorgon. Tror att den blir rätt bra faktiskt. Ska låta limmet torka och sedan ska jag bara fylla i texten. Jag har använt mig av en Junkyard kartong, sax, papper och en massa massa lim. Men nu ska jag sätta mig vid TV:en en stund, hej hej!

Jag vill känna på din kropp, kropp hela natten

2012-06-03 @ 20:23:35
Har ägnat säkert de tre senaste timmarna åt att städa mitt rum. Jag hatar verkligen att städa men det går om man sätter på hög musik. Anyway så tänkte jag ge er en inblick om hur stökigt det var innan jag började och även hur det ser ut nu.
FÖRE:

EFTER:

"Dagens ungdom" - Telenor killen

2012-06-03 @ 15:54:04
Var inne på Fynda en stund med mamma för att fixa lite inför paraden. Där stötte vi på Emelie och hennes pappa samt Abbe och hans mamma. Allihopa stod vid utklädningskläderna.. Själv köpte jag bara hårspray. Sedan stack vi vidare mot Coop, där väntade en telenor kille som ville sälja abonnemang. Och såklart så började ju han försöka prata med mig och då hade mamma redan hunnit vidare och så ropar hon "kom nu Jennie!" och så går jag efter henne och struntar i telenor killen. Men då börjar ju han ropa "nej Jennie, vänta! Kom tillbaka!" Och jag bara vinkar och går iväg. Sedan när vi ska gå ut så ser han mig och börjar ropa igen "Jennie, kom!" och jag bara skakar på huvudet och säger nej. "Jo men kom nu Jennie." Så artig som jag är så går jag dit och hör vad han säger om sina jäkla abonnemang. Sedan när mamma kommer säger jag hej då och drar henne med mig och då hör jag honom igen "men Jennie gå inte!" och jag bara fortsätter. Så hör jag han säga "dagens ungdom" och kassörskan börjar skratta. Och då tänker jag, hmm vafan vadå "dagens ungdom?" Han såg ju fan ut att vara 19 eller max 22 år. Är man typ inte en ungdom då med?

Grattis till den personen som orkar läsa detta!



Time you enjoy wasting is not wasted time

2012-06-02 @ 20:04:29
Hejsan! Var i stan en stund innan med mamma. En stor fördel med att gå i stan med ens mamma är att hon betalar. I alla fall så skulle jag hämtat ut min PUK-kord till mobilen men det gick inte så får vänta till måndag. Var även inne på Ica och hämtade ut ett kuvär från Guldfynd. Var med i en tävling för ett tag sedan där man kunde vinna valfritt smycke ur Kenzas kollektion, jag hade turen som vann. Anyway så följde jag med mamma in till Kappahl där jag köpte tre shorts.. Eller aa, mamma betalade. Vidare mot B.young hittade jag en massa klänningar som jag kanske ska köpa. Hittade även ett par skor från Vagabonda som jag ska köpa på tisdag. Känns bara lite jobbigt nu när jag är broke och inte har några pengar, men får in pengar på måndag så det ordnar sig.

"Your mother is so poor that she even can't pay attention" - Eric Cartman

2012-06-02 @ 09:52:00
God morgon! Precis nu är det meningen att jag ska sitta på tåget upp till Göteborg men det sket sig. I stället har jag försovit mig, stängde nog av veckarklockan i sömnen för hittade den under kudden efter att jag vaknade. Typiskt mig. Men aja sådant händer, ska ta mig en dusch och äta nu och sedan drar jag nog in till stan för att fixa några saker. Får se om jag tar mig upp till Göteborg senare.. Antagligen inte.
Och jag saknar min bror som för övrigt kommer hem snart.

Let us die young or let us live forever

2012-06-01 @ 17:08:33
Idag ska jag bara ta det lungt, se någon film eller så. Mamma fixar thai-mat så det blir säkert bra. Imorgon däremot bär det av till Göteborg med Erika och Alicia. Adrian och Olvier kanske även gör oss sällskap på tåget, vi får la se. Men just nu är lyckan att pappa tog med sig en bulle hem till mig. Så sätter mig framför "Once upon a time" och tjockar mig.
I told you to be patient I told you to be fine
I told you to be balanced I told you to be kind
In the morning I’ll be with you
But it will be a different kind
I’ll be holding all the tickets
And you’ll be owning all the fines

And if your homesick, give me your hand and i'll hold it

2012-06-01 @ 14:13:45
Abbe, Erik, Frida, Felicia, Amelia, Erika, jag och Adrian.

Bloglovin'

2012-06-01 @ 13:33:27
Följ min blogg med Bloglovin'.

Those were the days

2012-06-01 @ 12:58:08
Hola amigos! Igår / idag så har jag varit på Boberg med hela Onyxen. Det blev en massa cykling, lekar, vattenkrig, fotbollsturnering, grillning, kortspelande, vandring ut i en kohage och en hel del nattbus. Hehe, jag, Abbe och Erika sprang och stängde av strömen mitt i natten så att alla "mindre" fick panik och sprang ut lyste med sina mobiler. Vi har även invigt Emil och Amelia till att bli ihop, äntligen. Grattis hörrni!

Men på morgonen så försov sig jag och mina rumskamrater oss så vi fick ingen frukost. Fast det ordnade sig, vi hade kvar en hel kladdkaka och lite grädde så det blev vårna frukost. Smaskigt! Efter all städning cyklade vi hem i ösregnet och det åskade även en gång också. Mysigt ändå. Har inte alla bilder ännu så det blir bara dessa..


Just det, min tandställning är borta. A W E S O M E !







RSS 2.0